Blik op de week

Doelstelling van de week: lekker veel D1 rijden. Ik had mezelf voorgenomen op rond de 5 uur te trainen. Het zijn er meer geworden: 7:28 uur met 218 kilometer. Bijna geen D2, wel veel D1 en H zone.

Maandag de eerste echte Tacx training van het nieuwe seizoen. D1 trainen op favoriete parcours: Dolomieten marathon. Start in Corvara, dan de Passalongo, Pordoi, Sella en Gardena als laatste. Ik haal er altijd 50% vanaf; de Tacx rijdt dan lekkerder. Lastig om niet een klap erop te geven: klimmen met 80-90 tpm en dan niet over de 149 slagen. Lastig! Soms moet het 'gewoon' even.

Zaterdag een hele leuke rit over de Veluwe gemaakt. Starten in Ermelo en via o.a. Vierhouten naar Aardhuisweg (ruim 100 meter; wauw). We hebben toch wat water in onze nekken gekregen. Mooie rit, veel bladeren, dus rustig aan. Klik hier voor het Garmin bestand.

Vandaag met Jan, John, Danilo (leerling vorige jaren) en Erik (zijn vader) goede rit gehad. Via Monnickendam naar Purmerend en naar Hoorn. Voor mij was de tank nog niet leeg: Heb er nog wat rondjes aangemaakt. Die 100 kilometer wilde ik nog wel halen.

Geen opmerkingen: