Afgewerkt

Nationale voorleesdag, nationale cavia knuffeldag, dag van de leraar en meer van dit soort dagen 'sieren' de Nederlandse kalender. Ongetwijfeld wordt eens in de vier jaar de nationale schrikkeljaardag gevierd. Wat ik vandaag hoorde spant de kroon: nationale hoerendag. Of het waar is, laat ik in het midden, maar het zou zo maar waar kunnen zijn in Nederland. In dit kader wil ik laten weten, het is immers een wielerblog, vandaag twee rondjes Mijzepolder te hebben afgewerkt.

2 opmerkingen:

Norbert Cuiper zei

Aha, twee rondjes Mijzepolder. Hoe lang deed je erover? Ik hen afgelopen twee jaar twee keer een test-tijdrit over het parkoers van circa 11 km gehouden. Start bij de brug bij Avenhorn, dan aan binnenkant langs Ursem en Schermerhorn. Mijn snelste tijd is ongeveer 20 minuten, maar dat probeer ik dit jaar aan te scherpen.
Groet, Norbert

Wielerblog zei

Hee Norbert, Mijzepolder is ideaal tijdrit parcours. Ik start buiten Schermerhorn en rij met de klok mee en finish voor Schermerhorn. Overigens ben ik niet happig op tijden vergelijken op blog. Gaat mij om het plezier in de training en vergelijkingen met mezelf. Deze houd ik als wielrenner lekker binnen eigen omerta.